Алкохолът и ботоксът унищожиха красотата на мадам Саркози

Мадам Саркози, бившата президентша и съпруга на вече осъдения бивш френски президент Никола Саркози, Карла Бруни (52) беше един от най-известните топмодели, рамо до рамо с Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста. Тя е певица и автор на песни, днес записва албуми и от време на време се появява на престижни модни ревюта.

Така Карла се появи и на изложението „Balmain“ миналата седмица като част от Седмицата на модата в Париж.

Италианката беше надарена с невероятна красота, но за съжаление се подложи на множество козметични операции, ботокс и т.н., поради което днес е видимо погрозняла. Нейните медийни изяви днес са много редки, затова всички са изненадани от интервюто за британския "Телеграф", в което тя говори за карантината със семейството си, но и за проблемите с алкохола.

„Когато пия, прекалявам. Мислех си, че ако прекарам затварянето, пиейки алкохол, съм свършена, мъртва съм. Не знам как да бъда умерена“, каза Карла Бруни и добави, че по време на локдауна е успяла да преодолее този проблем.

Навършвайки 20, Карла Бруни беше сред 20-те най-добре платени модели в света, съблазнявайки много известни и по-възрастни мъже. Тя беше с Мик Джагър и Ерик Клептън и мъжете по целия свят въздишаха за нея. Обществеността не можеше да се насити на нейната красота и чар, а по-информирани източници твърдят, че Саркози е полудял по нея още при първата им среща през 2007 г. Говореше се, че тя е съблазнила и Доналд Тръмп.

В желанието си да запази младежкия си вид обаче, Карла прекалява с естетическите намеси, така че сега мнозина твърдят, че е загубила красотата си. Освен това прекомерната консумация на алкохол е оставила непоправима следа върху лицето ѝ. /БГНЕС