Адел: Вдъхновявах се от силни жени

До 35-ия си рожден ден Адел успява да се превърне в една от най-известните певици на нашето време и няколко пъти попада в Книгата на рекордите на Гинес. Самата певица приписва постиженията в кариерата си на късмета и собствената си сила.


"Преди всичко е важно да бъдете себе си. Това е една от причините, поради които имам такъв късмет в кариерата си - освен че съм бяла жена в музиката. Мисля, че хората се страхуват от мен, и това е така, откакто навърших 18 години. Не знам каква е причината за това. Мисля, че няма място за преговори, когато става въпрос за това какво искам да правя и как искам да го правя. И това е начинът, по който винаги е било за мен".

След като ражда сина си Анджело от бившия си съпруг Саймън Конеки, певицата прекъсва кариерата си за три години и се завръща на сцената през 2015 г. с албума "25", който се продава в 20 милиона копия през първата си година. Певицата заяви, че майчинството я е накарало да си спомни за трудното си детство и е вдъхнало търпение като майка./БГНЕС