ВМРО-ДПМНЕ: „Няма да има промени в конституцията – единственият консенсус са изборите“

"Престъпниците от Демократичния съюз за интеграция и СДСМ (Социалдемократически съюз на Македония) търсят консенсус, само за да останат на власт още един ден, за да крадат и да забогатеят. ВМРО-ДПМНЕ и коалицията няма да приемат промени в конституцията при тези обстоятелства и това е ясно на ДУИ и Ковачевски. Единственият приемлив консенсус е за предсрочни парламентарни избори", казват от ВМРО-ДПМНЕ.


„Знаейки, че нямат мнозинство от две трети за промени в конституцията, Ахмети и Ковачевски печелят време с т.нар. манифест – документ, който е написан в централата на ДУИ без консултация с ВМРО-ДПМНЕ и коалицията. Вместо да пазят и да се борят за националните интереси, през последните месеци престъпниците от ДУИ и СДСМ купуваха търговски центрове, магазини, коли, откриваха дружества за търговия с ток, взимаха комисионни, манипулираха търгове на собствените си роднини".

"Единственият консенсус за благото на гражданите и държавата са изборите. Избори незабавно, за да излязат от тази агония и бездна, в която хвърлиха страната” – се казва в съобщението на ВМРО-ДПМНЕ. /БГНЕС