Винтидж парти: Неделно разпускане в градската горещина

Ако никога досега не сте били на градинско винтидж парти, време е да поправите грешката и да се отправите към центъра на София, където между сградата на Националната библиотека и Докторската градина се вихри Vintage Garden Party, предаде репортер на БГНЕС.

Станалото традиционно за летните недели разпускане с приятели в градска среда, се случва вече почти 7 години поред на едно и също място настъпи ли отпускарския сезон. А основните виновници за случващото са Павел и Димитър – добре познати лица от градския пейзаж на столицата и често главни герои в редица готини събития през лятото. Защо обаче партито зад библиотеката е винтидж, отговорът от двамата е просто – защото са фенове на старата, но висококачествена, мода. Музика, дрехи, аксесоари, общо взето доста неща, които са винтидж им харесват.

За да се докоснат обаче повече хора до стила и естетиката на винтидж модата, Павел и Димитър правят градинските партита през лятото. В същото време искат да предложат на посетителите един лек, приятен следобед с хубава музика и на хубаво място. Тук могат освен да прекарат един прохладен следобед под дърветата, гостите на партито могат да разгледат един страхотен винтидж базар, на който различни участници предлагат хенд-мейд аксесоари, дрехи, изцяло български марки, също могат да слушат хубава музика и да потанцуват. /БГНЕС