В облеклото си Кейт Мидълтън имитира свекърва си

Журналистите видяха в тоалета на Кейт Мидълтън имитация на свекърва й, покойната принцеса Даян, съответната информация е публикувана от Daily Mail.

Херцогинята на Кеймбридж и нейният съпруг принц Уилям присъстваха на световната премиера на новия филм за Джеймс Бонд „Няма време за умиране“ в Албърт Хол в Лондон. Известно е, че на събитието се появиха и други членове на кралското семейство - принц Чарлз и съпругата му Камила Паркър -Боулс.

Фотографи заснеха Мидълтън на червения килим в макси рокля с пелерина, която е украсена със златни пайети и дълбоко V-образно деколте. Цената на тоалета на луксозната марка Jenny Packham е 2800 паунда. Имиджът та Кейт беше допълнен от обувки Aquazzura, съответстващи на образа, големи обеци на пакистанската бижутерийна къща Onitaa за 290 паунда и няколко пръстена.

Журналистите на изданието обърнаха внимание на сходството на дрехите на съпругата на принц Уилям с роклята на принцеса Даяна, в която тя беше публикувана на премиерата на друг филм на Джеймс Бонд „Поглед на убийството“ през 1985 г. Тогава кралската дама беше със сребърна лъскава рокля с дължина до пода с подобно V-образно деколте и обувки на висок ток от същия цвят.

През септември и в тоалета на Меган Маркъл те забелязаха имитация на принцеса Даяна. Херцогинята на Съсекс дойде със съпруга си принц Хари в Сентръл Парк в Ню Йорк, държейки чантата на Christian Dior. Известно е, че чантата преди това се е наричал Chouchou, но през 1996 г. е преименуван на Lady Dior в чест на принцеса Даяна. /БГНЕС