Трифонов: Боклуци, слуховете за моята смърт са преувеличени

Слави Трифонов цитира американския писател Марк Твен, за да съобщи, че "слуховете за неговата смърт са силно преувеличени".

Агенция БГНЕС публикува поста на лидера на Има такъв народ във Фейсбук без редакторска намеса:

"По повод на някои боклуци, които пишат в интернет, искам да цитирам Марк Твен: "Слуховете за моята смърт са силно преувеличени". Слави Трифонов - рептил".

По-рано днес бе съобщено, че лидерът на ПП „Има такъв народ“ Слави Трифонов е в медицински комплекс „Софиямед“. На Трифонов се извършват контролни профилактични прегледи и изследвания във връзка с прекараната от него през месец април коронавирусна инфекция, уточниха от лечебното заведение. Трифонов не е хоспитализиран в лечебното заведение.

След изборите на 4 април стана ясно, че лидерът на „Има такъв народ“ е болен от коронавирус. Това бе посочено като една от причините за мълчанието на Трифонов след вота, който отреди второ място на неговата партия.

Официално новината за това, че шоуменът и политик е заразен с опасния вирус бе потвърдена на 11 април от Тошко Йорданов. Тогава той написа: „Уважаеми колеги, както знаете г-н Трифонов имаше симптоми на COVID и днес тестът му излезе положителен. Г-н Трифонов е добре, под карантина и спазва всички правила на Националния оперативен щаб”.

Опасната болест стана причина Трифонов да не вземе участие и в откриването на 45 Народно събрание. Тогава той се закле като народен представител дистанционно. /БГНЕС