Том Холанд: Бях роб на алкохола

"Мислех само за това как да се напия по -бързо", сподели Том Холанд за пристрастяването към алкохола.

Актьорът Том Холанд, известен най-вече с ролята си на Човека-паяк, разказа за проблемите си с алкохола в подкаста On Purpose на Джей Шети.

Той сподели, че е разбрал, че е "пристрастен към алкохола", когато е решил да участва в "Трезвия януари" (популярна кампания в Обединеното кралство, при която хората се отказват от алкохола за един месец). Да не пие алкохол в продължение на един месец се оказва предизвикателство за 27-годишния актьор.

"Всичко, за което мислех, беше да си взема едно питие", казва той. "Когато се събуждах, веднага си мислех за това. Поглеждах часовника: "Кога е 12 часа?". - разкри той.

В момента актьорът не е консумирал алкохол от шест месеца: след като е издържал тази пауза, той "се чувства като най-щастливия човек на света".

Актьорът води здравословен начин на живот заедно с любимата си, 26-годишната актриса Зендая. Двамата се срещат от 2021 г., но се стараят да не го афишират. Връзката им дълго време се смяташе за пиар романс в подкрепа на филма "Спайдърмен: Няма път към дома". По-късно се появиха слухове за годежа им, но майката на актрисата ги опроверга./БГНЕС