Тити: Тъмни сили искаха да се доберат до Левски, но Сираков ги спря

"Тъмни сили искаха да се доберат до Левски, но Сираков ги спря", разкри бившият член на НС на клуба Константин Папазов. Той говори по най-актуалните теми и проблеми във футболния Левски, след като бе освободен от поста си на последното Общо събрание на акционерите.

„Силно се надявам, да не съм аз този член на Надзорния съвет. В добри отношения съм с Иво Ивков“, отговори Тити на въпрос дали той е човекът, който изпълнителният директор на Левски иска да съди.

"Всичко от А до Я по прехвърлянето на собствеността е моя режисура. На 10 юни в знак на благодарност, Наско Сираков ми изпрати 35% от акциите. Вече две години по-късно мога да кажа, че Наско има биволско спокойствие. Остави ги да се нас*рат. Всичко е свършило“, заяви още Папазов.

„Ако с нещо съм горд за двете години, в които съм бил в Левски, е договорът с Palms Bet. Господин Борисов не беше запознат с това, но подписахме със 70% по-висок договор. Palms Bet е реалният спасител на Левски. От 2014 година се опитват да се доберат до Левски. Това са ракови образувания. Наско Сираков е онкологът, който успя да отстрани тези ракови заболявания. Този видеозапис, който изтече показва биволското търпение на Сираков. Пред Левски има огромен хоризонт“, каза Тити.

„Ще благодаря на Ники Михайлов, защото игра 4 месеца без заплата. За това ме боли, когато дадена грешка на даден човек, води до такова отношение. Ники не заслужава една грешка да го вади от състава, защото през миналия сезон запази един куп сухи мрежи“, завърши Папазов.

По-рано през деня от Palms Bet разкриха, че общата сума, която са инвестирали в клуба възлиза на над 5 милиона лева и уточниха, че до момента в управляващото дружество „Р.С. Консулт“ АД няма постъпило нито едно писмено обръщение на ПФК Левски АД, с което да се поиска преразглеждане на Договора за управление или искане за прекратяването му. Позицията на генералния спонсор дойде в отговор на критиките към компанията от страна на треньора на Станимир Стоилов и изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков.

"Изключително неприятни взаимоотношения със спонсора на клуба, безсмислени спорове в последните месеци. От 4-5 месеца не ходя щастлив на "Герена". Аз нося цялата отговорност чисто спортно-технически. Аз обичам диктатурата в един футболен клуб. Изпълнителният директор си носи отговорността за финансите, а аз за спортно-техническата част. Напоследък има изключително много разминаване и скандали. Тези неща трябва да бъдат изчистен". Това разкри Стоилов по време на срещата на сдружението "Левски на левскарите".

"Не гледаме в една посока със собственика (Наско Сираков), с генералния спонсор и с колегите от Управителния съвет и от Надзорния съвет. Схемата е сбъркана изначално. Нарекох я шизофренна. Считам, че има конфликт на интереси в това да си спонсор, партньор и да искаш да управляваш. Скоро аз няма да виждам смисъл от моето присъствие на "Герена", ако това продължи така", заяви Ивков на същото мероприятие. /БГНЕС