ЦСКА потвърди раздялата с Жорди Кайседо

Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо ще бъде трансфериран в чуждестранен клуб, като условията между двата клуба са финализирани, а личните условия на еквадореца също са договорени. Това потвърдиха "червените" след седмиците на спекулации около бъдещето на нападателя.

"Ръководството на ЦСКА проведе среща с нападателя с цел изясняване на всички въпросителни около поведението му през последните седмици. Кайседо беше категоричен, че няма интерес да продължи кариерата си в ЦСКА. Футболистът настоя и да бъде трансфериран в конкретен клуб. Предвид нежеланието на Кайседо да играе за ЦСКА, непрофесионалното му отношение и неуважение, демонстрирано към клуба и отбора, собствениците се съгласиха, че продажбата на еквадореца е най-добрата опция", съобщиха "армейците" тази сутрин.

"Последваха няколко тежки дни на преговори, в които водещото за всички в ЦСКА беше интересът на клуба да бъде запазен. В крайна сметка Кайседо ще бъде трансфериран в чужбина, като условията между двата клуба са финализирани, договорени са и личните условия на футболиста. Остава той да премине медицински тестове, след което трансферът ще може да бъде обявен официално. В клуба се работи усилено по намирането на класен централен нападател", допълват от ЦСКА. /БГНЕС