Тасков: Всеки мач ще играем за победа

"Във втория мач с Берое се надявам, че ще бъде пълно, нашите фенове ще ни подкрепят и ние ще ги зарадваме. Всеки мач ще играем за победа и каквото сабя покаже", обяви спортният директор на Пирин Благоевград Таско Тасков след тегленето на жребия за следващия сезон в Първа лига, предаде репортер на БГНЕС.

Таско Тасков

"Орлетата" се завърнаха в елита след пауза от няколко години, като на старта на новото първенство ще гостуват на Ботев Пловдив, а във втория кръг посрещат Берое. "Жребий като жребий, рано или късно ще трябва да играем с всички. Важното е да сме живи и здрави и да направим хубава подготовка, от там-нататък всичко зависи от нас. Започнахме в петък, в края на седмицата отиваме на лагер, там ще направим три контролни срещи. Има еуфория, постоянно ми звънят, на последните мачове дойдоха много хора. Във втория мач с Берое се надявам, че ще бъде пълно, нашите фенове ще ни подкрепят и ние ще ги зарадваме. Всеки мач ще играем за победа и каквото сабя покаже", коментира Тасков.

"Никога не можеш да кажеш, че една селекция е приключила, но в началото със старши-треньора и главен мениджър Уорън Дийни бяхме запланували да вземем четирима футболисти, те вече акостираха на "Гнездото", така че ако нещо супер необичайно или добро като име изскочи - да, но иначе като цяло селекцията е почти завършена. Първата година като влезеш вот Втора в Първа лига винаги е много трудно, така че искаме опитните играчи да ни помогнат да си стъпим на краката, да завършим на едно прилично класиране и следващия сезон амбициите ни да са още по-големи", допълни той. /БГНЕС