Тайната на щастливия брак на Дейвид и Виктория Бекъм

Британската моделка и бивша вокалистка на „Спайс гърлс” Виктория Бекъм разкри тайната на щастливия брак с футболната легенда Дейвид Бекъм. 47-годишната Бекъм говори за връзката си със съпруга си в програмата Good Morning America, която беше публикувана в YouTube.

Виктория Адамс и Дейвид Бекъм се ожениха през 1999 г., а през юли 2021 г. отпразнуваха 22-ата годишнина от брака си. През това време те стават родители на четири деца. По време на програмата тя говори за това как двойката успя да остане заедно толкова години.

„О, Боже, съпружеска мъдрост, предполагам. Не знам. Винаги сме се подкрепяли много. Винаги сме се забавлявали, а той е просто прекрасен баща и съпруг“, каза Виктория.

Виктория и Дейвид продължават да си дават трогателни подаръци и често пишат признания за любов в социалните мрежи. „Обичам те, Дейвид. Ти си прекрасен съпруг “, написа наскоро Бекъм.

В ефира тя отговори и на въпроса за евентуално завръщане на сцената. "Успехът на „Спайс гърлс” е огромен... Но мисля, че дните на кариерата ми като певица са зад гърба ни", каза Бекъм.

По-рано американската актриса Джулиан Мур разкри тайната на 17-годишния щастлив брак с режисьора Барт Фрейндлих. Тя вярва, че съпрузите трябва да се забавляват заедно. /БГНЕС