Супергрупата INTELLIGENT MUSIC PROJECT припомни на Варна какво е истински рок

Незабравима музикална вечер на открито в сърцето на Варна и стотици почитатели, зажаднели за здрав рок на живо – така можем да опишем концерта на супергрупата на д-р Милен Врабевски Intelligent Music Project, който се състоя вчера на Морската гара.

Начело на бандата пред развълнуваната публика застанаха звездата на Rainbow Рони Ромеро и Боби Косатката, които изпълниха хитовете на Intelligent Music Project от последните два албума (“Life Motion” и “Sorcery Inside”). Двамата бяха в компанията на едни от най-добрите български музиканти – Стоян Янкулов-Стунджи, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов и китариста Бисер Иванов, който за пореден път завъртя главите на присъстващите с чудовищно соло на китара.

Групата не пропусна да забие и своя най-актуален хит “Every time”, който завладя дори гръцките рок фенове и който в момента се нарежда пред имена като Rolling Stones и Jason Mraz в рок класация на южната ни съседка.

След много песни, аплодисменти и страхотно визуално шоу д-р Милен Врабевски покани бандата на бис, за да даде възможност на гостите на концерта да се насладят на едно от най-ударните парчета на Intelligent Music Project – Yesterdays Тhat Мattered.

Така приключи варненското шоу, но лятното турне на групата продължава на 6-ти Август, където всички жители и гости на Пловдив ще могат да видят Рони Ромеро и всички замесени в Античния театър – билети може да намерите на линк: [url=https://www.eventim.bg/bg/bileti/intelligent-music-project-plovdiv-ancient-theatre-552396/event.html]

Концертите се осъществяват на открито и при спазване на всички епидемиологични мерки.

Intelligent Music Project е музикалният проект на д-р Милен Врабевски – автор на музиката и текстовете от всички пет албума на групата. През годините участие в бандата взимат световни звезди като Саймън Филипс (Toto), Джоузеф Уилямс (Toto), Джон Пейн (ex-Asia), Карл Сентънс (Nazareth), Джон Лоутън (ex-Uriah Heep), Ричард Грисман (River Hounds) и др. /БГНЕС

Варна / България

Тагове: