Стоилов: Трябваше да отменят наказанието ни, както при други отбори

Трябваше да отменят наказанието ни, както при други отбори. Така коментира решението на Апелативната комисия към Българския футболен съюз старши треньорът на Левски Станимир Стоилов след победата на „сините“ над Берое с 1:0 като гост в последен мач от 12-ия кръг на Първа лига.

Станимир Стоилов.

Припомняме, че АК към БФС заседава по инцидента с физиотерапевта на ЦСКА Иван Христов, който бе уцелен с димка от трибуните по време на Вечното дерби. Първоначално Дисциплинарната комисия лиши Левски от публика в мача с Ботев Пд, но впоследствие намали наказанието на „сините“, като за срещата с „жълто-черните“ в събота ще бъде затворен само сектор А на стадион „Георги Аспарухов“. „Не, не съм доволен. След като казват, че няма доказана повреда на лицето, трябваше да отменят наказанието, както при други отбори“, сподели Мъри.

Относно двубоя в Стара Загора, той бе категоричен, че отборът е играл под нивото си и не е бил достатъчно агресивен в атака и защита. „Труден мач. Доволен съм от победата. Отборът се представи под това, което очаквах. Не бяхме агресивни в атака и защита. Играхме толкова, колкото да спечелим. Искам повече динамика, агресия и да отбележим втори гол. Трябва да играем доста по-добре. Нямахме достатъчно живец. Просто играхме, за да вземем трите точки. Трябваше да натиснем по-агресивно и да отбележим втори гол“.

В линията на защитата се справихме добре. В атака не успяхме да отнемаме топката по-агресивно. Очаквам да играем добре срещу Ботев пред нашата публика. Левски трябва да играе на ниво. Имаме време, за да си подобрим и динамиката, и всичко. Ноа започна да тренира, ще видим кога ще вземе участие. На този етап защитниците се справят на ниво", добави още наставникът. /БГНЕС