Стоилов: Една грешка се оказа фатална

Станимир Стоилов сподели, че равенството с Локомотив Пд се дължи най-вече на пропуските на неговите играчи. "Сините" играха добре на "Герена" срещу пловдивчани, но в крайна сметка завършиха наравно 1:1 и вече три поредни мача от шампионата нямат успех след загубата от Славия и ремито със Септември.

Станимир Стоилов.

Мисля, че имаше реакция от нашия отбор. Интересен мач, но и те опитаха да играят. Допуснахме една грешка, коствала ни трите точки. От това по-чисти положения няма как да ти дойдат. Локомотив игра добре, ние също, но е битка за челото и трябва да реализираш. Ние по-трудно ги правим и по-лесно ги изпускаме“, започна Мъри.

Нормално е да има затормозеност. Трябваше да ги реализираме шансовете. Желание – достатъчно, агресия – достатъчно. Имахме ситуации. Очаквам обаче повече увереност от двойката защитници. Една грешка и се оказа фатална. Това, което човек сам си направи, друг не може да му го направи“.

Като форма не смятам, че не са във форма. Илиян почувства болки в глезена и не можа да вземе участие. Проблемът е в реализацията. Като отбор даваме достатъчно. Хората са притеснени, нормално е. Може би е и грешка на растежа. На този етап няма какво да се направи, по-натам – повишаване на конкуренцията“, завърши Стоилов. /БГНЕС