Стана ясна причината за развода на Джо Джонас и Софи Търнър

Джо Джонас реши да подаде молба за развод със Софи Търнър след четири години брак заради непрекъснатите й купони. Това съобщи запознат източник на изданието TMZ. "Тя обича да купонясва, той обича да си стои вкъщи. Двамата имат много различен начин на живот", казва източникът.


Твърди се, че самият музикант дълго време се опитвал да спаси брака им, но нищо не се получило.

Ден преди това стана известно, че 34-годишният музикант е подал молба за развод, заявявайки, че бракът му с 27-годишната актриса е "безвъзвратно разбит". Джонас също каза в изявление, че макар двете му дъщери с Търнър - тригодишната Уила и едногодишно момиченце, чието име не разкриват - живеят предимно с него, той иска съвместно попечителство.

Уточнява се още, че преди брака двойката е сключила "железен брачен договор", така че ще трябва да делят само обща къща. Софи няма да може да претендира за приходите на Джонас от музика, а той от своя страна няма да получи нищо от парите, които Търнър е спечелила от нейната филмова работа. Музикантът наел известен адвокат Том Сасер, който се занимавал и с развода на Тайгър Уудс.

Новините за раздялата на двойката се появиха през уикенда, като вътрешни лица съобщиха, че Джонас е „наел бракоразводен адвокат на фона на сериозни семейни проблеми“. Един от източниците каза, че те имат проблеми в отношенията повече от шест месеца. Мрежата също така съобщи, че през последните три месеца Джонас постоянно се е грижел сам за двете им малки дъщери и е останал с тях, включително когато неговите братя Джонас са били на турне в САЩ.

На 6 септември Джонас и Търнър потвърдиха официално развода си. „След четири прекрасни години брак, ние взаимно се съгласихме да прекратим брака си“, написаха двамата в изявление в социалните медии. /БГНЕС