Солскяр: Юнайтед винаги ще е желана дестинация

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр заяви, че е уверен, че много играчи ще искат да се присъединят към "червените дяволи" това лято, независимо дали отборът ще успее да се класира за Шампионската лига.

Шансовете на Юнайтед да завърши сезона във Висшата лига в топ 4 изглеждат минимални след равенство с Челси в последния кръг, но Солскяр не вярвам, че това ще се отрази на трансферните планове на клуба. "Все още имаме шанс да играем в Шампионската лига през следващия сезон, така че ще видим. Ще се изненадате колко много агенти ни се обаждат, за да ни кажат, че техните клиенти биха искали да са част от Манчестър Юнайтед. Клубът привлича играчите, защото те знаят какъв потенциал има и че рано или късно ще се завърнем на върха. В момента сме в тежък период, но моята работа и тази на ръководството е да променим това. Но винаги ще има футболисти, които искат да дойдат тук", коментира Солскяр на днешната си пресконференция.

"Аз ще имам последната дума за това кой идва и кой си тръгва. Имаме редовни срещи с ръководството относно селекцията и съм щастлив от развитието", допълни норвежкият специалист. /БГНЕС