Солскяр: Погба няма да напусне Юнайтед през януари

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр за пореден път заяви, че халфът Пол Погба ще остане в клуба поне до лятото. Норвежецът не пожела да коментира слуховете за интерес на "червените дяволи" към нападателя на Уулвърхемптън Раул Хименес.

Уулвс и Юнайтед снощи записаха нулево равенство в двубой от 1/32 финалите на турнира за Купата на Футболната асоциация.

"Погба няма да ходи никъде през януари. Слуховете за Хименес? Днес той игра чудесно. Като цяло това е поредният класен футболист, свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед. Не смятам да коментирам подобни спекулации", каза Солскяр, цитиран от ВВС. През настоящия шампионат Погба взе участие само в шест мача, в които направи две асистенции. 28-годишният Хименес пък вкара 11 гола и подаде за осем в 27 мача на "вълците".

"Преиграване е по-добре от отпадане", допълни Солскяр по повод равенството с Уулвърхемптън. "В Купата на Англия винаги е трудно да се играе и днес получихме поредното потвърждение за това. Уулвс имаха положения, но Серхио Ромеро на няколко пъти бе великолепен. Това момче никога не ни е подвеждало. Серхио е чудесен човек и професионалист. Обичам Купата на Футболната асоциация. Това, че ще трябва да изиграем още един мач е справедливо". /БГНЕС