Славия представи четирима нови, Загорчич постави високи цели

Славия представи четирима нови футболисти на старта на подготовката за новия сезон 2019/20, предаде репортер на БГНЕС. Това са Емил Стоев, Николай Дюлгеров, Петър Патев и Христо Попадийн. Старши треньорът на „белите" Златомир Загорчич заяви, че клубът ще продължи с политиката си да залага на млади играчи, но се надява представянето на отбора да е по-добро от предходния сезон.

„Надявам се този сезон да сме много по-силни от миналия, да се представяме по-добре. Дано подготовката мине без контузии и футболистите да са здрави. Засега имаме четирима нови футболисти, но е възможно да има и още. Досега се разделихме с трима души, но още не е официално. Рано е да се говори за цели. При нас трябва да бъдат високи. Задължени сме да бъдем концентрирани. Доволен съм, когато работя с младите, но имаме и опитни в състава като Тасевски. Ще продължаваме по същия начин, като ще включим още двама-трима от школата в мъжкия отбор", заяви Златомир Загорчич пред медиите.

Христо Попадийн, Николай Дюлгеров, Петър Патев и Емил Стоев си пожелаха много успехи и победи с екипа на Славия.

„Рано е да се говори за цели. При нас трябва да бъдат високи. Вратарят Георги Петков ще продължи да носи екипа на Славия и през предстоящата кампания. Той е голям човек, капитан на отбора и лидер. Ще продължи и се надяваме да няма контузии. Може много да ни помогне", категоричен беше сръбският специалист. На футболистите на Славия предстои да преминат функционални изследвания, а на 13 юни отборът заминава на лагер в Банско, където ще бъдат изиграни пет приятелски мача. На 6 юли пък столичани ще премерят сили с втородивизионния ЦСКА 1948. /БГНЕС