"Сини” легенди гледаха на живо успеха на Левски

Левски разби Арда с 4:0 за удоволствие както на феновете, така и на "сини" легенди. Божидар Искренов, Емил Спасов, Пламен Николов и Войн Войнов изгледаха мача от ложите на стадион "Георги Аспарухов".


Случайно или не, в събота вечер юношите на Левски се представиха великолепно. Патрик-Габриел Галчев записа гол и асистенция, Марин Петков също отбеляза. Петков се разписа в своя мач номер 100 за Левски в първенството, с което подгони своите идоли, които го гледаха от трибуните.

Четиримата попадат в топ 20 на класацията за най-много изиграни мачове със синята фланелка. Влиянието на Искренов, Спасов, Николов и Войнов в онези времена е огромно. Общо те са изиграли 1318 мача за Левски, което се равнява на почти 120 хиляди минути футбол.

"Нека тази инициатива продължи и занапред!", пожелаха си бившите футболисти. Мачът на Левски започна точно след като Черно море победи ЦСКА-София във Варна.


"Нас ни интересува тук, долу, на нашия стадион какво ще се случи. Левски ни вълнува!", категорично заяви Войн Войнов.

Настроението беше великолепно и заради победата на Левски, и защото в компанията на тези легенди е невъзможно да е скучно. Постоянно се припомняха случки от миналото, голове, спомени от тренировки.

Това беше дебют на новата инициатива на Palms Bet, която цели да върне ветераните на Левски там, където им е мястото - на трибуните на стадиона, чиито фенове са карали да изпитват луди вълнения и възторг. /БГНЕС

Категории: