Шкупи отпусна 1600 билета по 20 евро за феновете на Левски

Северномакедонският Шкупи отпусна 1600 билета за феновете на Левски за предстоящия мач между двата отбора от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Това съобщиха официално от „синия“ клуб.


Столичани гостуват на тима от Скопие в четвъртък, 27 юли на стадион „Тоше Проески“. Двубоят стартира в 22:00 часа българско време.

Ето какво съобщиха от Левски:

"Левскари,

Ръководството на „ФК Шкупи“ предоставя 1600 входни талона под формата на ваучери за срещата от 2-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 – „ФК Шкупи“ – „Левски“.

Цената на всеки е 20 евро, като уверението от страна на ръководството на съперника е, че ще бъдат предоставени на „ПФК Левски“ в понеделник, 24 юли. При получаването им ваучерите ще бъдат пуснати незабавно в продажба.

Двубоят е в четвъртък, 27 юли от 22:00 часа българско време на стадион „Тодор Проески“ в Скопие.

Срещу предоставяне на закупения ваучер в специално обособената meeting-point в Скопие, всеки привърженик ще получи билет за срещата. За „сините“ фенове е определена Южната трибуна на стадион „Тодор Проески“.

Определената за привържениците на „Левски“ meeting-point в Скопие се намира на следната локация https://goo.gl/maps/7NFnR22fty5E2Zn88. Тя ще бъде с обособен паркинг и ще отвори врати в 9:00 часа местно време." /БГНЕС

Категории: