Саша Илич: Трябват ни поне още двама нови, за да се борим за титлата

"Получиха се добре нещата, статичните положения са много важни. Този отбор на ЦСКА със сигурност има потенциал - и за Европа, и за България. Искаме да се борим за титлата, но за това ни трябват поне още двама нови. Доволен съм от наличното, но донякъде, не от всички. Очаквам още играчи, които ще ни дадат допълнително качество. Тук не говорим само за заместник на Кайседо, а за още футболисти, които да дадат конкуренция. Днес Кръстев не успя да вкара два-три шанса, трябва да се работи в тази посока", обяви треньорът на "червените", който дебютира с победа - 3:0 срещу Арда, в първия си официален мач начело на тима от "Армията"

"Мисля, че не изглеждахме лошо тази вечер, направихме неща, които бяха тренирани по време на заниманията. Доволен съм, но има и неща, които трябва да подредим. Не е лошо за първи официален мач", сподели още сърбинът.

"Със сигурност червеният картон ни помогна, но пък знаете, че понякога е трудно да играеш срещу 10 души. Те имаха шансове, но да, помогна ни общо взето", призна Илич.

"Доволен съм от атмосферата. Не беше пълен стадионът, но трябва да кажа, че с добри игри само можем да напълним стадиона", отчете специалистът.

"Назон вече тренира с нас, но все още не е в оптимална форма, а трябва да влезе и в точните килограми. Ще ни бъде от голяма полза във всички турнири. Не беше част от нашия лагер, което е проблем, но няма какво да направим по темата", разкри Илич.

"Гледах Левски и Лудогорец. Това са тимовете, които имат сходни амбиции като тези на ЦСКА. На мача между ЦСКА 1948 и Левски. Във втория мач видях два много амбицирани и силни отбора. От такива срещи печели българския футбол", завърши треньорът на "червените". /БГНЕС