Ролята на Джеймс Бонд е била предложена на Хю Джакман преди на Даниел Крейг

Хю Джакман със сигурност притежава мъжкарски чар, който го прави идеалния Върколак, но същият този чар е щял за малко да го превърне в Джеймс Бонд. Джакман разкрива в интервю за IndieWire, че ролята му е била предложена преди на Даниел Крейг. Това обаче е било началото на супергеройската кариера на Джакман и, както той казва: "Ако бях направил това и Върколака, нямаше да имам време да правя нищо друго".

Мнозина си мислеха, че Джакман е приключил с Върколака след невероятната лебедова песен "Логан" през 2017 г., но той ни изненада, когато беше обявено, че ще се завърне като мутанта с нокти в "Дедпул 3".

Шумът около завръщането на Хю Джакман в любимата му роля на феновете в "Дедпул 3" е изключително голям. Това не само ще направи „Дедпул“ официално част от MCU, но и ще превърне Върколака в герой в MCU. Официалната поява на X-Men в MCU е много очаквана и привличането на един от най-добрите „X-Men“ и един от най-добрите актьори, който да го изиграе, определено е добър ход от страна на Marvel.

Знаем, че Райън Рейнолдс ще се завърне в ролята на Меркурий и че Хю Джакман се завръща като Върколака, но това е всичко. Знаем също, че Шон Леви е режисьор и е по сценарий на Уенди Молиньо и Лизи Молиньо-Логелин и че премиерната дата е 8 ноември 2024 г.

Що се отнася до това кой ще играе Джеймс Бонд оттук нататък, съвсем сигурно е, че ролята няма да бъде предложена на Хю Джакман. На този етап е малко вероятно Джакман да подпише договор за франчайз, който ще изисква от него да се задържи дълго време. Продуцентите на Бонд също така вероятно ще искат да изберат по-млад актьор, който ще може да се задържи поне толкова дълго, колкото Даниел Крейг, ако не и повече.

Междувременно можете да видите Хю Джакман много по-рано от 2024 г., когато ще се появи във филма "Синът". Филмът "Синът", в който участват още Ванеса Кърби, Антъни Хопкинс и Лора Дърн, ще излезе по кината на 20 януари 2023 г. /БГНЕС