Рамзи и Бейл на линия за ключовата квалификация на Уелс

Бейл и Рамзи ще бъдат титуляри в решаващия мач с Унгария утре вечер.

Звездите на Уелс Арън Рамзи и Гарет Бейл ще бъдат на разположение на селекционера Райън Гигс за решаващата евроквалификация с Унгария утре вечер, разкри треньорът на "драконите".

Полуфиналистите от предишното Европейско първенство могат да си осигурят класиране за Евро 2020 с победа над Унгария у дома, а добрата новина за Гигс е, че Рамзи и Бейл са напълно възстановени от своите травми и ще бъдат титуляри утре. Крилото на Реал Мадрид игра 60 минути при важната победа над Азербайджан в събота, докато халфът на Ювентус получи половин час игрово време при успеха с 2:0 в Баку. "И двамата са готови да започнат мача с Унгария. Те, както и Мефам и Ампаду получиха ценни минути срещу Азербайджан, защото не са играли толкова много напоследък. Всички в състава са налични да бъдат титуляри", коментира Гигс.

Важна за Уелс бе и победата на Хърватия над Словакия, която постави "драконите" в позицията да държат съдбата си в собствени ръце. "Победата в събота ни зарадва, но когато Словакия поведе се притеснихме, но Хърватия са фантастични у дома. Имахме нужда от услуга и я получихме, сега е време да използваме шанса си, всичко е в нашите ръце. Това е страхотно и вълнуващо предизвикателство за нас, но ние трябва да довършим работата, а мачът ще бъде много тежък", каза легендата на Манчестър Юнайтед.

Уелс приема Унгария в Кардиф във вторник от 21:45 часа българско време. /БГНЕС