Райън Гослинг влиза в ролята на Кен във филма за куклата Барби

Райън Гослинг ще се снима в ролята на Кен във филма за куклата Барби, заедно с Марго Роби в главната роля, съобщи „Контактмюзик“.

40-годишният актьор ще се причисли към 31-годишната Марго Роби във филма на голям екран за емблематичната кукла на Mattel, Inc.

Грета Геруиг и Ноа Баумбах са написали сценария за филма на Warner Bros, а Геруиг е ангажирана и с режисурата.

Роби ще продуцира филма чрез продуцентската си компания LuckyChap заедно със съпруга си Том Акерли. Роби Бренър от Mattel Films и Дейвид Хейман от Paddington ще бъдат копродуценти.

Марго обеща да даде на зрителите "нещо напълно различно" от това, което биха очаквали от известната кукла на Mattel.

Миналата година Марго каза: „Каквото и да си мислите, ние ще ви дадем нещо напълно различно - нещо, което не сте знаели, че искате".

Партньорът на Марго в продуцирането Джоузи Макнамара добави, че прочутият дует ще помогне да се променят очакванията на зрителите към проекта.

Филмът ще разказва за Барби, която е изгонена от Барбиленд, защото не успява да оправдае очакванията на неговите жители, и Роби се надява, че с ролята си ще внесе малко "позитивизъм в света".

Тя каза: "Мисля, че това е чудесна възможност да се внесе малко позитивизъм и промяна в света, което да се превърне в стремеж за по-малките деца." /БГНЕС