ПСЖ не се интересува от Гризман

Пари Сен Жермен не планира да прави опити да привлече нападателя на Атлетико Мадрид Антоан Гризман, съобщи Marca. Информации за интерес на парижани към техния сънародник се появиха вчера във френските медии.

Според Marca, ПСЖ не се интересува от 28-годишния нападател и до подобен трансфер може да се стигне само ако Единсон Кавани напусне клуба, който има проблеми с финансовия феърплей. Приоритет за френския шампион е закупуването на класни играчи в средата на терена и отбраната. Този сезон Гризман взе участие в 47 мача, в които отбеляза 21 гола и подаде за 10. Неговият контракт е до лятото на 2023 г. и по неговата сила след първи юли правата му може да бъдат откупени за 120 млн. евро. Големият фаворит за неговия подпис е отборът на Барселона, който е готов да плати тази сума.

Гризман е играч на Атлетико от 2014 г. Заедно с "дюшекчиите" той спечели три трофея - Суперкупата на Испания, Лига Европа и Суперкупата на УЕФА. Футболистът вече потвърди, че ще напусне Атлетико след края на сезона. /БГНЕС