ПСЖ иска да привлече Погба през лятото

Френският гранд Пари Сен Жермен обмисля вариантите да подсили състава си с халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба, съобщи ESPN.

През настоящия трансферен прозорец парижани си уредиха привличането на вратаря Джанлуиджи Донарума, подписаха със Серхио Рамос, Ашраф Хакими и Жоржиньо Вайналдум, както и водят преговори за връщането на Мойс Кийн от Евертън.

ПСЖ търси още един класен полузащитник и в полезрението на клуба е 28-годишният Погба, чието бъдеще е несигурно заради изтичащия му догодина контракт с "червените дяволи". Още през юни агентът Мино Райола се е срещнал със спортния директор на ПСЖ Леонардо в Монако, а по-късно двамата са продължили общуването по телефона.

В същото време Погба не е контактувал с Манчестър Юнайтед относно продължението на договора му. Преди ПСЖ да направи следващата стъпка, клубът трябва да се раздели с Андер Ерера, Пабло Сарабия или Леандро Паредес. Ако сделката за Погба се провали, френският клуб е набелязал като резервни варианти Едуардо Камавинга от Рен и Сергей Милинкович-Савич от Лацио. /БГНЕС