Принц Хари се забавлява на родео в Тексас

Принц Хари направи изненадващо посещение на родео през уикенда, съобщи „Bang Showbiz”.

Херцогът на Съсекс - който живее в Калифорния със съпругата си Меган, херцогинята на Съсекс, и децата им Арчи и Лилибет - сложи каубойска шапка и разговаря с тълпата, докато наблюдаваше с интерес състезанията по езда на бикове на родеото Stockyards Championship във Форт Уърт, Тексас.

Секретарят на Stockyards Championship Rodeo Синди Рийд сподели снимка на 37-годишния принц в Instagram и написа: "Къде беше принц Хари в събота вечер? Оооооо, просто се забавляваше по трибуните на Stockyards Championship Rodeo!! Обичам го!! Благодаря за посещението!!!".

Компанията Melton Bull Co. - която е собственост на бившия ездач на бикове, превърнал се в треньор Кори Мелтън - също сподели снимка на принца от състезанието с надпис: "Принц Хари присъства на родеото тази седмица. При нас идват много крале на родеото, но това е първият принц, който виждаме. Той каза, че е щял да участва в ездата на бикове, но авиокомпанията изгубила екипировката му”.

Родеото не е първото американско спортно събитие, което Хари посещава напоследък.

Миналия месец той и братовчедка му принцеса Юджини бяха на стадион SoFi в Ингълууд, Калифорния за Супербоул, наблюдавайки как Лос Анджелис Рамс побеждава Синсинати Бенгалс с 23:20./БГНЕС