Принц Андрю шокирал Двореца с грубото си държание към персонала

Синът на Кралицата - принц Андрю, шокирал всичките си роднини с начина, по който се държи с персонала в двореца. Това разказва бивш готвач в двореца Кензингтън във Великобритания.

Дарън Макгрейди, който е работил за кралското семейство, започва разказа си с пример от ежедневието на принцеса Даяна, която искала да възпита децата си – Хари и Уилям, на безупречни маниери. След всяко хранене тя водела децата в кухнята, за да благодарят на готвача и персонала.

Принц Хари бил възпитан да казва „моля, може ли да..“, когато искал нещо, затова бил любимец на персонала. За разлика от него, обаче, Андрю бил всеобщия омразен член на семейството, разказва Макгрейди. Принцът никога не молел за нищо и директно казвал какво иска.

Хари, сега херцог на Съсекс, продължава да преживява трудни моменти, откакто напусна Обединеното кралство, за да започне нов живот в Калифорния със съпругата си Меган Маркъл. Той е притеснен от напрежението, което продължава да расте между него и баща му, като различни кралски анализатори смятат, че баща и син не са си говорили поне от 8 месеца, а отношенията им никога не са били на такова „ниско ниво“.

Междувременно, в речта си на срещата на върха по изменението на климата CОР 26 в Глазгоу през ноември, кралицата спомена Чарлз и Уилям за тяхната работа по опазването на околната среда, но името на Хари не бе споменато никъде, дори и в коледното обръщение на Кралицата./БГНЕС

Лондон / Великобритания