Погба: Остава голяма въпросителна около бъдещето ми

Централният халф на Манчестър Юнайтед Пол Погба призна, че около бъдещето му в клуба остава голяма въпросителна, въпреки че вчера той взе участие при разгромната победа над Челси с 4:0 в откриващия мач на "червените дяволи" за сезона.

През лятото световният шампион с Франция публично изяви желанието си да "изпробва ново предизвикателство другаде", а в последствие агентът му Мино Райола директно заяви, че желанието на Погба е да си тръгне от "Олд Трафорд". Ръководството на Юнайтед обяви, че не иска да се разделя със своя футболист и отхвърли оферта от страна на Реал Мадрид за него на стойност 30 милиона евро плюс Хамес Родригес, а според медиите в Англия мениджърът на тима Оле Гунар Солскяр вижда в Погба основна фигура в своите планове.

Вчера французинът се представи силно при звучната победа над Челси, но след това помрачи настроението на феновете на тима с коментарите си. "Винаги се чувствам добре, когато играя футбол. Правя това, което обичам, така е работата ми. Ще давам максимума от себе си, винаги когато съм на терена. Знаем, че някои неща бяха казани. Времето ще покаже. Все още остава тази голяма въпросителна", заяви Погба пред RMC Sport. "Сега съм в Манчестър и се забавлявам със съотборниците си. Винаги искам да печеля мачовете и винаги ще давам всичко от себе си на терена", допълни халфът.

Трансферният прозорец в Англия вече затвори, но все още е отворен в другите водещи европейски първенства, което значи, че не е изключено Погба да напусне Манчестър Юнайтед в следващите седмици. Пазарът испанската Ла Лига, италианската Серия А, германската Бундеслига и френската Лига 1 е отворен до 2 септември. /БГНЕС