Пловдив: Костадин Димитров гласува за град, в който всеки гражданин има глас и място

Пловдив е бъдещето – град, в който всеки гражданин има глас и място, и всяко място е поддържано с грижи. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров, предаде репортер на БГНЕС.


През цялата кампания от устата ми не излезе нито една негативна дума за опонентите. Водих позитивна кампания, в която описахме проблемите на града и дадохме решения, каза още Димитров, след като упражни правото си на вот с хартиена бюлетина.

Гласувах с хартиена бюлетина, защото става бързо и лесно. Нямам нищо против машинното гласуване, стига да се броят разписките, подчерта кандидатът за градоначалник на града под тепетата.

Като най-належащи проблеми пред Пловдив, които бързо трябва да намерят решение, той изброи: транспорта, задръстванията, презастрояването и чистотата.

Ако предната седмица имаше поредица от почивни дни, то днес призовавам гражданите да излязат и да дадат своя вот, каза още Костадин Димитров.

На втория тур на местните избори за кметския пост във втория по големи град на страната се състезават кандидатът на ГЕРБ Костадин Димитров и на "Продължаваме промяната – Демократична България" Ивайло Старибратов. В шестте района на града също има балотажи. /БГНЕС