Пепе: Недопустимо е да ни свири съдия от Аржентина

"Трябва да го кажа - недопустимо е да назначат съдия от Аржентина за нашия мач. След това, което се случи вчера, след всичкото говорене на Меси, на всички играчи от Аржентина, този съдия идва при нас", обяви защитникът на Португалия Пепе след загубата на "мореплавателите" от Мароко с 0:1 в четвъртфиналите на Световното първенство в Катар.

Играчите на Португалия изразиха недоволство от решенията на аржентинеца Факундо Тейо след изненадващото поражение, сложило край на мечтата им да спечелят Мондиал 2022. "Какъв футбол се играе през второто полувреме? Вратарят им само лежеше по земята и дадоха само осем минути добавено време. Работихме толкова здраво и само осем минути. През втората част не се игра футбол. Разочаровани сме. Имахме класата да спечелим титлата, но не успяхме", допълни Пепе.

Халфът Бруно Фернандеш направи подобни коментари. "Не знам дали ще дадат трофея на Аржентина. Не ми пука, но ще кажа, каквото мисля, и майната им. Много е странно, че ни свири съдия от страна, която все още е в турнира. Съдиите очевидно наклониха везните в наш ущърб", каза Фернандеш. /БГНЕС

Категории: