Павел Колев: Няма вариант Левски да не завърши сезона

Няма вариант Левски да се завърши сезона, но може да се стигне до продажба на играчи, това заяви изпълнителният директор на Левски Павел Колев. Той проведе разговор с футболистите и треньорския щаб на „Сините", за да ги успокои и да им разясни каква е финансовата ситуация в клуба.

„Заведени са дела срещу клуба. Не са 21. Те бяха толкова и когато ние дойдохме. Няма нищо ново“, коментира Колев. „Поговорихме с футболистите на спокойствие в съблекалнята. Мисля, че така беше честно спрямо тях, за да са наясно каква е ситуацията. Нямаше въпроси от тяхна страна. Треньорът говори преди мен и беше по-спокоен от мен. Аз също съм спокоен, не съм притеснен“, добави изпълнителният директор на Левски.

„Възможно е да се стигне до продажба на играчи. Трябва да е скоро, конкретни оферти няма. Възможно е да се закрепи бюджета с нови спонсорски договори и рекламни договори. Няма вариант да не доизкараме сезона. Ако трябва, ще доиграем сезона с тези (футболисти; б.р.), които останат. Винаги може някой футболист да напусне", допълни Колев.

„Важно е да ги видите на тренировка и какво ще направят в събота на мача. Дано да са кучета. Аз същ смятам така. Има много спекулации относно това дали ще остана в клуба. Четох, че са ме отписали. Аз съм тук и няма да мръдна, докато не се стабилизират нещата. Това също има казах. Футболистите си бяха доста сплотени и преди тази ситуация. Надявам се да останат така. Нямам комуникация с никой от собствениците", каза Колев на „Герена".

„Беше декларирано, че Националната лотария ще продължи финансирането, но е малко неясна формата. Може да е с по-малко средства, може и да е с никакви“, завърши Павел Колев. /БГНЕС