Павел Колев: Левски също беше ощетен, все още сме далеч от нужното ниво

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отбеляза, че „сините" също имат претенции към отсъжданията на главния съдия Станислав Тодоров в дербито с ЦСКА. Според Колев въпреки „съдийските безобразия и в двете посоки", равенството е било заслужено. Като положителен ефект от многото контузии при Левски, Колев изтъкна фактът, че юноши на тима като Станислав Иванов и Илия Юруков получават шанс за изява и го оправдават с добрата си игра.

„Равенството не е добро за нито един от двата отбора. Срещата беше равностойна с хубава атмосфера по трибуните, създадена от феновете. Един заслужен резултат, въпреки че имаше съдийски безобразия и в двете посоки, но това други трябва да го коментират. В ЦСКА с право са бесни, но и ние също. Имаше грешки както от главния, така и от страничните съдии, но не искам да коментирам отделни ситуации. Пак казвам, грешки имаше и в двете посоки.

„Гредата на Костов и ударът на Марияни в края на мача бяха най-добрите ни ситуации, но не успяхме да спечелим. Положителното е, че млади момчета като Станислав Иванов и Илия Юруков играят и показват, че са готови да са титуляри. Липсват ни контузените футболисти, но това даде шанса на младите. За съжаление, Деян Иванов днес получи контузия и нямаше как да играе. Като цяло не беше лош мача, но още сме много далече от това как трябва да изглежда Левски.