Оскар Айзък се връща в ново продължение на „Междузвездни войни“

Съавторът на хитовия сериал "Изгубени" Деймън Линделоф е започнал тайно разработване на филм за вселената на "Междузвездни войни". Сега източници съобщиха, че ветеранът от трилогията на продълженията Оскар Айзък ще се превъплъти в ролята на По Дамерън за предстоящия проект "Междузвездни войни". Те също така казаха, че филмът ще бъде с по-мрачен тон от трилогията на продължението и ще бъде по-скоро в стила на „Rogue One: История от Междузвездни войни“ от 2016 г. и сериала „Андор“ на Disney+.

Поне една друга звезда от трилогията на продължението - Дейзи Ридли, също е на път да се завърне. Реджина Кинг (Watchmen) също води преговори за неразкрита роля. Изглежда, че филмът на Линделоф ще бъде първият от франчайза, който хронологично ще излезе извън "Възходът на Скайуокър".

От всички основни играчи в трилогията за продължението новината за завръщането на Оскар Айзък в "Междузвездни войни" е най-малко изненадваща. Още през август по време на интервю за SiriusXM Айзък даде да се разбере, че е отворен за завръщане към франчайза.

Интересно е също да се отбележи, че филмът, в който ще се появят Оскар Айзък и Дейзи Ридли, може би ще бъде самостоятелен, подобно на „Rogue One“. /БГНЕС