Нов сезон на „Рик и Морти“ на 15 октомври

"Рик и Морти" ще се завърне на 15 октомври за сезон 7. Новината идва, след като Adult Swim се отказа от съавтора на сериала Джъстин Ройланд поради обвинения в домашно насилие. По това време заявиха, че титулярните роли ще бъдат пресъздадени. Но тъй като стачката на SAG-AFTRA продължава, все още не е разкрит наследник на ролите на Рик Санчес и Морти Смит.


Според официалното прессъобщение седмият сезон на "Рик и Морти" ще дебютира в над 134 държави на 38 езика. Новите епизоди ще бъдат достъпни от дигиталните магазини в деня след излъчването им по Adult Swim в САЩ. Новите епизоди ще бъдат достъпни и за стрийминг през 2024 г.

Седмият сезон на "Рик и Морти" ще продължи да навлиза в историята, която беше представена за първи път в трети сезон. След като е държан в плен от Галактическата федерация, Рик решава да сподели фалшива история за това как е изобретил порталния пистолет, за да избяга в друга вселена. Тази история е прикритие на истината - съпругата му и по-младата версия на дъщеря му Бет са били убити от оригиналния Рик или Рик Прайм. /БГНЕС