Невяна Владинова: Fibank винаги са ни подкрепяли

Главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Fibank Никола Бакалов връчи на официална церемония чек на вицепрезидента на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Невяна Владинова за събраната сума от продажбите на Благотворителния календар на Fibank за 2024 г., предаде репортер на БГНЕС.

„През всички години Fibank като част от своята корпоративна социална отговорност винаги се е стремяла и водещо е било за нас да насочваме вниманието на българското общество към важните каузи. Тази година с участието на изящните момичета от Българската федерация по художествена гимнастика успяхме да насочим вниманието към водата, нейното опазване и нейното значение като незаменим природен източник“, каза главният изпълнителен директор и председател на УС на Fibank Никола Бакалов.

Бакалов сподели, че е много щастлив, че са успели да заснемат един изключително силен календар и да съберат толкова много средства чрез продажбата му. „Радвам се, че имам възможността да връча чек на стойността на продажбата, с която ще подпомогнем българския спорт и българската художествена гимнастика в частност. Вярвам, че средствата ще бъдат изразходвани изключително прецизно и целево по отношение на подкрепа на българската художествена гимнастика“, заяви той.

Бакалов използва случая да поздрави българските гимнастички и да им пожелае много успехи и подиуми най-вече на предстоящата Олимпиада в Париж тази година.

„Благодарни сме на Fibank, защото те са наши партньори от много дълго време. Винаги са ни подкрепяли, никога не са ни обръщали гръб“, каза пред БГНЕС вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова.

Владинова сподели, че кампанията с благотворителния календар, който Fibank традиционно правят всяка година, наистина е любима на момичетата. „По един много красив начин се събират средства, които те ни даряват. Благодарност е думата“, заяви тя. /БГНЕС