Модели на Chanel, Dior и Valentino красят изложба в София

Изложбата “Календарни момичета” от « Ivet fashion » вече краси градинката Кристал в София, предаде репортер на БГНЕС.

“30 години минаха от създаването на модна агенция “Ivet fashion ». За цялото това време сме преминали през много трудни, но и безкрайно много хубави моменти”. Това заяви за БГНЕС Ивет Григорова, която стои зад създаването на агенцията.

Ивет обясни, че хубавите моменти са свързани с намирането на нови лица. “Екипът ни се разделяше на две-единият в едната част на България, другият в другата и обикаляхме дори в най-малкото градче, за да открием новата звезда и наистина откривахме, създавахме и продължаваме да творим”, каза още Ивет Григорова.

Тя поясни, че в агенцията работят над 100 модела и то на шест континента. “Горда съм да заявя, че имаме момичета и момчета, които са на големия подиум на модата, дефилират за Chanel, Dior, Valentino, Jacquemus, Бойка и Яна, които са от новите лица, правят редица кампании”, поясни собственичката на модната агенция, която уточни, че имат и над 4 500 корици. “Моделите са ни направили много кампании както в България, така и извън страната. От нас са излезли и големите имена в българските кино и театър, така че за 30 години имаме много с какво да се похвалим”, подчерта Ивет Григорова.

В изложбата “Календарни момичета” са подбрани най-добрите фотоси от 10-те календара, които са направили съвместно с фотографа Васил Германов. “Тук са подбрани най-емблематичните кадри, а в годините този календар придоби и колекционерска стойност. Има хора, които издирват календара, защото го колекционират”, добави Ивет Григорова.

Екипът на БГНЕС разговаря и с фотографа, направил кадрите от изложбата, Васил Германов. “Всяка една девойка има своя характер и когато хората имат характер се появяват интересни моменти”, разказа Васил Германов.

Гледайки емблематичните кадри фотографът направи и равносметка. “Сега няма толкова модели, има повече инфлуенсъри, но хубавото е, че тук могат да се видят едни от най-хубавите български модели, които са професионалисти”, коментира Васил Германов.

Изложбата ще бъде налична в градинката “Кристал” до 13 май, където софиянци ще могат да се насладят на красотата на моделите от модна агенция Ivet fashion. /БГНЕС