Милен Цветков загина в жестока катастрофа

Нашият приятел и колега Милен Цветков почина при тежка катастрофа в столицата.

Известният телевизионен водещ и журналисти е загинал при пътен инцидент край столичен търговски център. Катастрофата е станала между джип и лека кола в района на мол “Парадайс”, съобщава Нова тв.

Милен Цветков е издъхнал на път за болницата. Бил е с много тежки травми. Причините за инцидента и как точно се е случил се изясняват. Цветков е спрял на червен светофар, когато отзад се забива друг джип. Шофьорът на возилото е бил дрогиран, съобщава Нова тв.

Милен Цветков е роден през 1966 г. Той беше водещ на новините в БНТ, а след това води редица публицистични предавания по националната телевизия, включително и Екип 4. По-късно премина в Нова тв, където водеше сутрешния блок „Здравей, България“ и пръв въведе директна връзка със зрителите.

Цветков имаше ясно изразени журналистически и политически позиции.

Предаването „Часът на Милен Цветков“ независимо от часовия пояс, в който се излъчваше – полунощ или късния следобед, имаше огромна аудитория и много верни почитатели. Това се дължеше на професионалното му поведение пред камерите и добрата подготовка при разговорите със събеседниците.

Една от последните му изяви беше на представянето на книгата на Асен Агов преди около месец.

Агенция БГНЕС изказва съболезнования на близките и роднините на Милен Цветков. Поклон пред светлата му памет! /БГНЕС