Мел Би все още живее с кошмарите от насилствения си брак

Бившата членка на "Спайс гърлс" Мел Би заяви, че все още се събужда през нощта "обляна в пот и страх" заради брака си с бившия си съпруг Стивън Белафонте, когото обвини в насилие.

Спайската се раздели със Стивън през 2017 г. след 10-годишен брак и тогава сподели, че той е упражнявал физическо и емоционално насилие по време на връзката им, което той категорично отрича.

Сега тя заяви пред "Сън", че преживяното ѝ се е отразило зле.

Мел, която е патрон на организацията "Помощ за жените", заяви: "Почти пет години по-късно все още се събуждам в ранните часове с ужасяващи фрагменти от звуци и образи, които се въртят в мозъка ми. Неща, които съм се опитвала да блокирам, изплуват на повърхността - неща, които все още ме карат да се чувствам обляна в срам, пот и страх."

46-годишната Мел твърди, че бившият ѝ я е карал да вярва, че няма да ѝ повярват, "че нямам доказателства и че тъй като пиенето, наркотиците и сексът бяха част от връзката ни, ще бъда опетнена за цял живот".

Певицата заяви, че самочувствието ѝ е достигнало дъното и тя е посегнала към алкохола и наркотиците, за да се опита да се самолекува и да притъпи болката.

В крайна сметка Мел се раздели със Стивън преди пет години и разказа за преживяванията си в мемоарната си книга "Брутално честно".

Тя каза, че е почувствала нуждата да говори открито, защото е осъзнала, че много жени също преминават през това.

"Трябва да говорим за това, да се справяме с него и да направим всичко възможно да има справедливост", каза тя.

По-рано Стивън отрече твърденията на Мел, като правният му екип заяви, че обвиненията са "възмутителни и неоснователни" и "нищо повече от клеветническа кампания". /БГНЕС