Мбапе: Казах, че ще дам всичко от себе си, и го доказах

Килиан Мбапе продължава да избягва умело темата, свързана с евентуалното му преминаване в Реал Мадрид.

С това изпълнение Мбапе донесе успеха на ПСЖ.

Френският национал се превърна в герой за своя Пари Сен Жермен в първия осминафинален сблъсък с Кралския клуб, след като донесе победата на парижани с гол в четвъртата минута на добавеното време на втората част. По-рано в срещата Лионел Меси пропусна дузпа, която обаче не коства ценния успех на домакините, изкован в заключителните мигове от Мбапе.

Договорът на световния шампион с Франция изтича през лятото, а интересът от Реал е известен на всички, включително и на нападателя. „Твърде много въпроси се задават и твърде много неща се казват. Истината е, че говорим за Пари Сен Жермен и Реал Мадрид, два големи клуба. Аз съм играч на ПСЖ и все още съм много щастлив. Казах, че ще дам всичко от себе си. Трябваше да изляза на терена и го доказах. Направих го първия път и сега трябва да го сторя отново на „Бернабеу“", сподели Мбапе.

Той бе похвален както от старши треньора Маурисио Почетино, така и от някои от съотборниците си, включително стража Джанлуиджи Донарума, който го определи за „извънземен“. Наставникът на Реал Карло Анчелоти пък го окачестви като „неудържим“. Реваншът между Реал и ПСЖ е на 9 март, сряда, от 22:00 часа българско време. /БГНЕС