Малки и големи на ледената пързалка в слънчевия декемврийски ден

В слънчевия декемврийски ден огромна тълпа от хора се събра в Ледения парк в центъра на София. На втория ден от Коледа майки и бащи, баби и дядовци изведоха децата си да се забавляват, карайки кънки на ледената пързалка. Множество тийнейджъри също са предпочели кънките пред телефоните и компютрите, предаде репортер на БГНЕС.

Някои от хората идват за първи път в Ледения парк, за да се насладят на поредица от емоции и забавни ситуации, други вече са идвали, но не могат да се наситят на усещането. Дори и да паднат на леда, децата се изправят с усмивка на лицата и продължават да се забавляват, непримирими да усъвършенстват баланса си на кънки.

На ледената пързалка за първи път е и Красимир, който се пързаля заедно с дъщеря си. Пред БГНЕС и двамата казаха, че им харесва.

Иван пък идва за втори път. „Супер е! Много е готино“, заяви той пред БГНЕС.

Ивайло също идва за втори път да се пързаля. Той е в компанията на свои приятели и сподели пред БГНЕС, че ледената пързалка му харесва.

За онези, които все още не могат да се престрашат да пробват да карат кънки на лед, Леденият парк предлага да се насладят на чаша греяно вино или вкусно хапване на една ръка разстояние от пързалката. За най-малките има и лакомства като захарен памук. /БГНЕС