Пенев: Победа и само победа е целта на ЦСКА

Това каза старши треньорът на "червените" Любослав Пенев на официалната пресконференция преди мача с Черно море утре от 20:30 ч. след паузата на националните отбори, предаде репортер на БГНЕС. Той уточни, че не иска никакво подценяване, на който и да е противник. Пенев коментира и представянето на България срещу Черна гора и Косово, като по негово мнение трябват доста промени в отбора.

Пенев заяви, че уважава всички съперници, но целта на ЦСКА е само и единствено една - победа.

"Лесни мачове няма. Всички отбори срещу нас са максимално мотивирани. Важното е да няма подценяване. Ние сме добър отбор, играем добър футбол. До последно ще разгледаме различни варианти за стартов състав. Ще си разпределим силите по най-добрия начин. Работим всеки ден и съм доволен от всички момчета. Непосредствено преди мачовете ще се знае кой играе. Няма контузени, всички са добре. Тепърва ще играем още по-добре", каза Пенев.

"Познавам Черно море и знам как играят. Целим се, естествено, в трите точки. Победа и само победа. Максимално раздаване, тотален футбол - всички нападат и всички заедно се защитават. Има три варианта как съдията ще се представи: първо, да опита отново да бъде главния герой в мача, второ, да ни покаже повече картони и да ни осакати за следващите мачове и трето, да покаже безпристрастност, но е малко вероятно", допълни старши треньорът.

"Имам други виждания за националния отбор и моите отбори играят по различен начин, но всеки треньор си има методика за подготовка и философия. Отборът, за да тръгне трябват доста промени. Когато аз бях старши треньор, имаше 30 хил. по трибуните. Тези същите играчи играеха много добре. Казваха, че ще бъде сложно, непосилно, но за 3 г. се свърши една много сериозна работа. Създаде се много добър колектив, но БФС реши, че това не е посоката", заяви още Любо Пенев. /БГНЕС