Любо Пенев е подал оставка заради разминавания с ръководството

Любослав Пенев няма да води повече ЦСКА.

Наставникът на Любослав Пенев изненадващо е подал оставка и няма да води "червените" до края на сезона. По неофициална информация причината за решението на Пенев е неразбирателство с ръководството на "армейците" във връзка с предстоящата лятна селекция на тима.

Все още не е ясно дали шефовете на ЦСКА ще приемат оставката на специалиста или ще се опитат да го разубедят и да стигнат до разбирателство с него. Ако решението на Пенев е окончателно, той най-вероятно Люпко Петрович ще води отбора в оставащите мачове от сезона. Опитният сърбин работи в клуба като консултант и е добре запознат със състава на ЦСКА. Друг вариант за временен заместник на Пенев е треньорът от школата на клуба Сашо Борисов, който няколко пъти е водил тима в подобни ситуации. Кой ще води ЦСКА трябва да стане ясно още тази вечер, когато "червените" отпътуват за Варна за утрешния си мач с Черно море. "Армейците" ще летят до морската ни столица с полет от Летище София в осем часа вечерта.

За изненадващото решение на Пенев се разбра, след като насрочената пресконференция за днес преди двубоя с "моряците" бе отменена. По обяд Пенев не бе на стадион "Българска армия", като там нямаше и никой от ръководството на клуба.

ЦСКА гостува на Черно море в мач от 32-ия кръг на Първа лига утре от 17:30 часа. /БГНЕС