Левски: УЕФА инструктира да не се пускат билети за гостуващи фенове на Шкупи

От Левски излязоха с официално съобщение, в което обявиха, че УЕФА е дала инструкции да не се пускат в продажба билети за гостуващи фенове на Шкупи за реванша от втория предварителен кръг на турнира Лига на конференциите. Това е станало след среща между представители на двата клуба и Комисията по сигурност на Европейската футболна централа.


Припомняме, че преди първия двубой на северномакедонска земя, завършил с успех на „сините“ с 2:0, се стигна до инцидент, при който фен на Левски бе наръган с нож.

Реваншът на стадион „Георги Аспарухов“ е в четвъртък, 3 август, от 20:00 часа българско време.

Ето какво написаха от „сините“:

„Левскари,

След среща между представители на „ПФК Левски“, „ФК Шкупи“ и комисията по сигурност на УЕФА, европейската централа даде инструкции да не се пускат в продажба билети за гостуващи привърженици за реванша от 2-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 „Левски“ – „ФК Шкупи“ на 3 август от 2023 г. от 20:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Част от указанията включват задължителна проверка на личните документи на входовете на стадиона и недопускане на лица с лични документи издадени в Република Северна Македония, дори при закупен билет за срещата“. /БГНЕС