Левски стигна до равенство срещу Витоша в края

Отборите на Левски и Витоша Бистрица направиха равенство 1:1 в контролна среща, играна на едно от тренировъчните игрища на стадион "Георги Аспарухов", предаде репортер на БГНЕС.

Левски бе близо до това да загуби от Витоша.

"Сините" бяха близо до това да запишат поражение от втородивизионния съперник, но гол от дузпа в самия край на халфа Боби Цонев, който преди няколко дни подписа договор с клуба, донесе равенството на Левски. Гостите от Бистрица поведоха в резултата още в 16-та минута чрез Венци Бонев, който се разписа със силен изстрел по земя след центриране от корнер. Възпитаниците на Георги Тодоров контролираха играта и имаха възможности да изравнят, но Паулиньо направи сериозен пропуск, а изстрел на Насиру Мохамед срещна гредата. Малко преди края гол на Живко Атанасов бе отменен заради нарушение, но все пак домакините стигнаха до равенството след точното изпълнение на Цонев от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Насиру.

В следващия си официален мач Левски приема Етър на "Герена" в двубой от петия кръг на Първа лига, който ще се играе на 13 септември, неделя, от 21:00 часа. /БГНЕС