Кубрат Пулев: Моята цел е псевдопатриотите да избледнеят

Една от многото цели на „Велика България“ е псевдопатриотичните формации да избледнеят и по-добро бъдеще за българския народ. Това заяви пред БГНЕС боксьорът Кубрат Пулев.

„Смисълът от създаването на партията „Велика България“ е да избледнеят всички псевдопатриоти, които са се наредили и се стряскаха дали ще участвам на изборите. Смисълът е да има една истинска организация, която хората да припознаят и да има за цел успеха на българския народ“, каза Пулев.

Той обясни, че в новата партия ще бъдат включени хора, които обичат и милеят за България и имат визия за нейното развитие.

Нямам такива амбиции. Така Кубрат Пулев отговори на въпроса дали ще участва на президентските избори и уточни:

„Не искам хората да ме разбират погрешно. Нямам такива амбиции. Имам абсолютно всичко. Бог ми е дал толкова много. За мен е важно да се промени нещо. Бях малко дете, когато моят баща хокаше, когато гледаше телевизия. Нещата до ден-днешен не са се променили кой знае колко“. Пулев не иска след време той или днешните българи да се окажат на мястото на баща му и да хокат.

Много далеч сме от подобни неща, каза Пулев, отговаряйки на въпрос с коя партия би се коалирал.

„Не мога да дам отговор на този въпрос отсега. Аз съм човек, който променя нещата с любов. Българите трябва да заобичат себе си и да разберат, че са един уникален народ. Те трябва да се променят. Имаме уникални хора във всяка една сфера – лекари, учители и др. Те трябва да се изявят, а не да има шуробаджанащина, не да има човек на онзи, човек на този и т.н. Това не е правилно“, каза боксьорът. /БГНЕС