Конте за инцидента с Тухел: Отговарям на агресията с агресия

Мениджърите на Челси и Тотнъм Томас Тухел и Антонио Конте не скриха, че има напрежение между двамата, след като се сдърпаха след края на срещата между двата тима и получиха червени картони. Те все пак подчертаха, че не трябва да се отдава твърде голямо значение на инцидента.

Лондонските съперници направиха равенство 2:2 на "Стамфорд Бридж", като "шпорите" стигнаха до точката с гол в 96-та минута на Хари Кейн, а двамата треньори празнуваха бурно головете на своите отбори един пред друг. След последния съдийски сигнал Тухел не пусна ръката на своя опонент и поиска той да го гледа в очите, а отговорът на Конте бе доста агресивен.

"Вярно е, че не бях спокоен, когато видя агресия, отговарям с агресия. Но това не е проблем и не е най-важното нещо. Това беше страхотен мач между два отбора на високо ниво и за нас бе важно да вземем точка", коментира Конте. "Мисля, че дори ни хареса случилото се. Следващият път бъде ще бъде по-внимателни или няма да стиснем ръце и проблемът е решен", допълни италианецът.

От своя страна Тухел шеговито нави ръкави и показа мускулите си пред журналистите на пресконференцията след мача. "Мисля, че и на двамата ни хареса, не се е случило нищо лошо. Това бе като двама играчи, които имат битка на терена, но нищо не е станало, никой не е контузен. И двамата се борехме за нашите отбори. Никой не е бил обиден или наранен, не сме се били с юмруци. Нещата се разгорещиха, но това е част от играта", сподели Тухел, който допълни, че и двата гола на Тотнъм е трябвало да бъдат отменени. /БГНЕС