Клоп: Никога не правим нещата по лесния начин

Клоп е по-притеснен от контузията на Фабиньо, отколкото от резултата срещу Наполи.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не е изненадан от факта, че отборът му ще има нужда да постигне положителен резултат в последния си мач от груповата фаза на Шампионската лига срещу Ред Бул Залцбург, за да се класира за осминафиналите.

„Червените“ стигнаха само до равенство 1:1 при домакинството си на Наполи миналата вечер, което означава, че шампионите на Европа все още не са сигурни за следващата фаза и имат нужда от равенство в Австрия след две седмици.

„От четири години съм тук, кога сме правили нещата по лесния начин. Миналата година трябваше да победим Наполи у дома в последния мач, не мога да си спомня мач с по-голямо напрежение. Беше много трудно и успяхме, сега трябва да го направим в Залцбург“, коментира Клоп след двубоя.

„Мачът с Наполи вече свърши, така че сега проблемът ми е, че Фабиньо се контузи и ни чака мач с Брайтън. Знам, че хората искаха да спечелим групата днес и да отидем в Залцбург на ваканция, но никога не съм очаквал това да се случи. Трябва да покажем амбициите си в Шампионската лига в следващия мач“, допълни треньорът на мърсисайдци. /БГНЕС