Километрични опашки на КПП-ата на София (СНИМКИ + ВИДЕО)

Километрични са опашките от автомобили, чакащи да влязат в София във вторник сутрин. До второ нареждане автомобили продължават да се пропускат до 9 часа сутринта, въпреки че времевия прозорец е до 8 часа, предаде репортер на БГНЕС.

Снимка от КПП Владая- Драгичево към 8 часа на 21 април. БГНЕС/БЛАГОЙ КИРИЛОВ

Най-сериозно е задръстването между Перник и София. На КПП-то на магистрала „Тракия“ също е сериозно натоварването. Проверяващите екипи са подсилени. Всички онези, които са без служебна бележка и декларация след разтегнатия времеви прозорец тази сутрин, няма да бъдат допускани.

Екип на БГНЕС, разположен на входа откъм Перник, видя, че повечето автомобили са частни, малко са тези, които са брандирани и видимо служебни. Върнатите автомобили обаче са малко.

Колите са стотици, вероятно през целия ден ще продължат задръстванията на входовете на столицата.

Снимка от КПП Владая- Драгичево към 8 часа на 21 април. БГНЕС/БЛАГОЙ КИРИЛОВ

Друг много натоварен КПП днес е това за влизане в София след разклона за Елин Пелин. Хората от Софийска област, идващи по Подбалканския път, чакат да влязат в столицата, за да отидат на работа от 7 часа сутринта.

Шофьори се оплакаха, че от 7.00 до 8.00 са изминали около половин километър. Колоната с автомобили спира още при Горна Малина. /БГНЕС