Кевин Бейкън ще играе ловец на глави в хорър сериал на Amazon

Кевин Бейкън ще участва в предстоящия екшън хорър сериал „The Bondsman“ на Amazon Prime Video. Според „Дедлайн“ Бейкън ще играе Хюб Халоран, ловец на глави, който умира, но бива върнат към живота, което му дава възможност да продължи музикалната си кариера, както и да намери любовта. Той се връща и към лова на глави, но сега работата му е свързана с демонични сили.


Новият сериал за Кевин Бейкън е създаден от Гейнджър Дейвид, който през 2012 г. участва на филмовия фестивал в Кан, показвайки късометражния си филм "Столът". Късометражният филм, който се отнася до избухването на странна, токсична плесен в малък град и до момче, което се бори със смъртта на майка си, беше отличен и на фестивала South by Southwest (SXSW). Премиерата на късометражния му филм „The Edge of the Woods“, финансиран от Kickstarter, за едно момиче и малко чудовище, което то иска за свой домашен любимец, е през 2015 г.

Продукцията на сериала, разбира се, няма да започне, докато не бъдат решени преговорите по договорите на фона на стачката на WGA. SAG-AFTRA, в която членува Кевин Бейкън, временно удължи преговорите, за да избегне стачката, която потенциално трябваше да започне в полунощ на 30 юни, което дава известна надежда за по-скорошно решение. Но докато сценаристите стачкуват, нищо няма да се придвижи напред.

Колко дълго Кевин Бейкън, Дейвид и компания ще правят този сериал, след като той започне, не е известно. Епизодите са с продължителност 30 минути всеки, а сериалът е планиран за 8 епизода. /БГНЕС